Klubbdressyren

Foto:  Ariella Landqvist
Idag var det då klubbdressyr på Catten, LC:1 :) Är verkligen jättenöjd :) Visste ju inte om hästen sett dressyrstaket och domarbord innan, men hästen tog det bra :) Men domaren hade ju en fläkt som han blev jätterädd för, och sen var han nära att springa iväg resten av tiden =S Men samtidigt var minst 2 hästar utesluta för att de inte ville gå nära domaren (tror jag), så Catten var riktigt duktig! Den spända ritten gav en procent på 60,741, alltså 164 poäng. Jag kom 7:a av 12 starter på Cattens första dressyrtävling alltså :)

Är med Hanna

Är med Hanna hemma hos Milla nu. Milla är och rider/är i stallet ir något. Riktigt roligt har vi... Tävling imon, det blir roligt! Ursäkta att jag inte la in någon bild...

Bloggen

Ska fixa lite med "menyn" på bloggdesignen nu. Roligt, roligt! Eller?

Idag

En väääldigt gammal bild
Skola idag :( Inget speciellt hände förutom dom kaxiga och jobbiga och irriterande treorna! Jag var inte så ouppfostrad när jag gick i trean! Aja, sen hände typ inget annat :) Är med Kajsa nu iaf :)

Ridning på Abbe

Men blä på bilden! ;)
Ridning på Abbe idag då :) Red mycket volter och serpentiner. Är j*vligt nöjd faktiskt! Hästen gick asbra och man blir så glad när han är på det humöret!

Dagen idag

Men hej gamla skitbild!
Skola idag... Tråkigt tråkigt. Men matrasten var ju bäst x) Jag och Tina gick runt och härmade varandra. Så om jag sa hej härmade hon mig och så också hej. Då härmade jag henne och så hej. Och så härmade hon mig och vidare. Sjukt, sjukt, sjukt! Och sen på spanskan satt man och hade sjuukt ont i magen =S Aja, ridning på Abbe ikväll, får väl se hur det går!

Åby idag

Dagens egobild x) Trassligt hår? Orkade inte beskära ir nåt =S
Idag var man i Åby med bästa klassen. Mkt, mkt roligt. Jag blev utsedd till dagens tjatigaste elev x) Har världens mest lockiga hår nu... Mitt hår blir helt sjukt i det här vädret! Aja snart ska man till stallet och vara trainee iallafall. Blir nog rüligt!

Hoppning på Catten

Bilden är en gammal fulbild på Pantani
Ridning på Catten idag :) Hoppning på diagonalerna, lågt men roligt! Gick rätt bra tycker jag, är ju ett tag sen man hoppade sist och Catten har man ju aldrig hoppat innan. Verkligen jättenöjd! Gillar verkligen hästen, så himla mysig! :)

Är med Kajsa ;)

Är med Kajsa då. Roligt :) Skolan idag var allmänt tråk, men man kan ju inte få allt! Hehe, gå omkring och kalla "någon" för roliga saker. Och slöjden var ju lite sjuk... Ridning på Catten snart iaf. :)

Lite bilder

©!
Lägger bara in några av mina favoritbilder. De två första fotade jag i början av -09 med min kompaktkamera från Kodak. De två sista är fotade med min systemkamera från Canon.

Dagen idag

Idag så har man varit i skolan då. Lika tråkigt som vanligt! Förutom att vissa knäckte mina knogar... Aja, sen var det hem och fortsätta koda bloggen lite :) Ska bara få in alla kategorier på rätt plats, sen tror jag att det var klart. Den som har synpunkter på bloggdesignen får gärna skriva det i en kommentar!

Klar!

Äntligen klar med större delen av bloggdesignen! Lite kvar att göra, men det mesta är ändå klart ;) Idag har jag iallafall umgåtts med So. Vi åkte i backen, mkt mkt roligt! ;) Sen har jag gått över sjön med hunden, fixat bloggen, ätit och läst. Nu ska jag duscha, intressant att veta va? Sen sova, är ju skola i morgon :(
Gammal bild

Välkommen till min nya blogg!