Känner mig tråkig

Uppdaterar sällen och bildlöst. Men så är livet ibland. Har ridit Lexan idag, gick riktigt bra faktiskt! Det kanske kommer film också, wiho!

95 cm

Hoppade 95cm på Rotella idag, duktig häst! <3
(Och jag vet att det inte är särskilt högt men jag har inte hoppat över 90cm på säkert ett år. Dessutom har jag höjdrädsla även om jag tycker att det är GRYMT roligt att hoppa högt, haha. Så jag försöker övertala mig själv om att ju mer jag gör det, desto mindre läskigt blir det!)

+&-

+ med kraschad dator
 • Nu surfar jag från en laptop

- med kraschad dator
 • Laptopens ljud suger
 • Sportify funkar inte
 • Mitt enda bildbehandlingsprogram är Paint.
 • Det kostar pengar att fixa eller det kostar pengar att köpa ny
 • Inga bilder eftersom jag inte vågar koppla in externa hårddisken

Kraschad dator

Tja... Som ni märker på rubriken har min dator kraschat. Nu surfar jag från världens sugigaste laptop. Som tur väl är är NÄSTAN alla mina bilder (40 gb) sparade på min externa hårddisk! Men jag kommer inte komma med bilder förren min dator är fixad eller jag har fått en ny... Och det kan nog ta ett tag! Så nu kommer det inte bli lika många inlägg men tja... Ni överlever väl? 
Tills jag skriver igen, hejdå

Selfportrait


Nu såhär på kvällskvisten sitter jag och redigerar bilder och så hade jag tänkt ta mig samman och fixa naglarna, de ser ut som, tja ett helvete? 
I förmiddags gick jag en sväng på stan med Anna, hittade ett par jeans. 
Nej nu SKA jag fixa naglarna, ciao!

Självporträtt

School today. Gick en kvart tidigare från spanskan för att gå på "snillematte" och upptäcka att det inte är ngn. Jag ÄLSKAR när folk berättar saker för mig...
Nu har jag suttit här och redigerat några av bilderna sen när jag fotade självporträtt för ngn vecka sen. Se ovan, mer kommer! =)
Fredagens inlägg

Depprimerad

Jag har lyckats tappa bort 200 kronor.

Oktober


Slänger in en bild på mig, fotat har Josse gjort
20:e oktober idag, tiden går fort! Men inte hände det något kul i skolan idag heller... Var iaf med Martina sen, flum men kul =) Och så har jag skuttat runt på Rotella ikväll också, gick bra! =)

Idag


Josse kommer döda mig... Anyway, oredigerad
Idag har det varit skola, ovanligt. Vi fick iaf reda på resultatet på svenskaprovet (tror inte jag nämnde det?) och jag hade 94/94 rätt, awsome! Och för första gången någonsin glömde jag min skåpsnyckel, inte ok...
Sen gick jag på stan med Kajsa, najs!

Klubbdressyr 101017

Ja... Igår var det ju klubbdressyr med världens bästa Marabou =) Det gick sådär... Han var supertaggad först och ville inte stå still alls. Men sen var han SUPERFIN på framridnigen, verkligen fin! Duktig polle! <3 Sen på banan blev han ju spänd och var inte alls lika fin men det är ju bara att träna bort =) Red på 53,?? procent, en höjning på ca 4 procent sen jag red för den domaren senast. Det går ju framåt! =)
Bilder hinner jag inte slänga in nu, det får ni nog imon =)

Ta tag i livet


Bild från 3/10
Tjo! Bloggade inte igår ju, satt inte ngt vid datan helt enkelt. Jag och Tina drog iaf ner på stan och jag hittade ett par jeans, najs! 
Och jag hängde jag med Josse till Lammhult där hon tävlade (dressyr) med Tato idag, duktiga!
Och nu ska ni få en liten lista på vad jag ska hinna göra ikväll, lycka till med att hinna allting Bella...
 • Blogga
 • Ladda in bilder
 • Redigera bilder
 • Uppdatera min utrustning
 • Spana in filter
 • Blogginlägg om hemligt
 • Fixa en sak till bloggen. Hemligt
 • Fixa header
 • Tagga klubbdressyr imon

Today


Josse i helgen =) Oredigerat...
Idag har det varit skola, väldigt ofta är det skola faktiskt... Inget speciellt förutom att det var bad/simning sista lektionen, nice! Hoppade från 5:an också, bara älskar det där pirret i magen när man tar steget ut över kanten ;) Och sen vart det hoppning på Lexan, gick skit...

Igår och idag


Ingen bloggning igår, hade inte tid... Sprang iaf runt sjön med Kajsa och typ inge mer. Fast juste, såg på 1000 gånger starkare på skolan, den var väl okej.
Idag var det vanlig skola (igår med) och det händet typ inget x) Eller jo, fick reda på prov/läxförhörsresultat och hade alla rätt, wiho! Nu sitter jag här med Kajsa...

Trs är bäst!


Bild från den 3:e tror jag minsann.
Idag var det ridskolecupen på trs, awsome! Jag var speaker, ganska kul faktiskt ;) Jag red inte (rider de andra två omgångarna) men TRS vann omgången! Och Mirja och Lina placerade sig inviduellt också, duktiga dom!

Vaccinera sig


Haha, där kom den! Ljudet är dåligt och jag ser fail ut och bilden är utdragen men gillar den ändå ;D

Todayyy

Idag har jag varit med Josse, inte speciellt ovanligt. Vi gick iaf på stan och jag köpte mössa/tomteluva (bilden!) och vantar och så vaccinerade jag mig. Josse det fånet filmade men filmen laddas in i datan nu så den kommer i ett nytt inlägg snart ;) Och sen stack vi hem till henne och fotade lite, de kommer också ngn dag, tisdag kanske? Eller imorgon om jag hinner ska nämligen vara speaker på Ridskolecupen på trs, haha! 
Nu har jag suttit i 2 timmar och rensat minneskort och sorterat bilder och ÄNTLIGEN är jag klar, awsome!

Lugg


Nu ser jag ut såhär. =)

Datorabstinens


Kom precis hem från skolan. Leden att jag inte uppdaterat på några dagar men enda gången den varit på slagen är ... aldrig.
Igår hände inge speciellt i skolan förutom att jag gick på ngn "snillematte" (jag vet, det låter fail!) med några 7:or och massa 8:or och 9:or. Läskigt... Fattade ingenting alls på genomgången på svaren, man provar sig fram ju? Och så KLIPPTE JAG MIG! Jag har klippt lugg! Bilder kommer, ska bara fota de först ;)
Och idag har jag inte gjort ngt speciellt, ska blogga + fota självporträtt + äta mat + jobba på ny header + sortera bilder ikväll, fullt upp men I like!

Ekipage
Två av inomhusbilderna från i söndags, orkar inte leta upp några bättre ;) Igår var det ju ingen bloggning, som vanligt på måndagar.
Idag var det skola och hände inte mke förutom att på idrotten hade vi orientering. Vi skulle vara två och två, kille och tjej och om man går i min klass kan det ju typ bara bli ... kaos? Och sen vart det matte, jobbade med Tina och Sofie och vi hade skills asså!

Hjälp mig?
Jag kan inte bestämma mig för vilken av bilderna jag gillar mest... Den svartvita eller den andra?

Cold

Bild från falsterbo, tror den är ovisad
Idag var jag varit i stallet på hopptävlingen, det blåste och var kallt. Själva banan var i ridhus= inga superbilder. Men fotade lite ute på framhoppningen med Julia och Louise och sen gick vi och fotade ridskolehästarna i hagarna oxå, trevlans =) Och juste, kan ju nämna att det enda jag åt i stallet var två godisnappar och kom hem vid fyra och åt lunch, var bara ganska hungrig då!

Drar till stallet

Ska dra till stallet och fota hopptävling strax, bilden är från falsterbo. Chaoo

Känner mig modern

Upptäckte just att bloglovin är ganska praktiskt faktiskt. Ska försöka fixa in ikonen nu. Josefin är här. Hon är ganska fin faktiskt.

Bloglovin


Har just skaffat mig bloglovin =) Nu gäller det bara att få in en ikon på bloggen också...

FixarN

Försöker fixa lite med bloggen, behöver jag säga att det går dåligt?
Följ min blogg med bloglovin

Josefin är fin <3


Foto: Jag Kamera: Canon Eos 1000D + Canon Ef 50mm f/1.8 II
©!
Oredigerade bilder

Uppdatering med VIDEOBLOGG


KASS kvalite, jag vet.
Har varit oaktiv ett långt tag nu men här kommer en videoblogg och ett löfte att FÖRSÖKA uppdatera oftare!