Porträtt


Jag och Josse fotade lite i lördags, tjiho! Oredigerad bild

Galopphäst

Ingen bild jag är stolt över
Red galopphästen/Karusellen igår! Vi red i jockeyläder och hade markarbete, trött i benen eller vad? Men det gick faktiskt grymt bra. Måste bara berätta att när jag satt av ramlade jag omkull för att jag var så trött, haha!

Fredaglördagsöndagmåndagtisdagonsdag

Foto: JosefinE Malmberg
Ni kanske kan lista ut på rubriken att mitt liv är lite stressigt just nu?
I fredags var jag iaf med Josse och vi invigde mitt nya objektiv (50/1.8) rejält och det är GRYMT. <3 Och sen drog vi till stallet och var med på TUSS hopptävling. Verkligen skäms över hur jag red! Men jaja, nästa gång går det nog bättre!
Lördagen och söndagen mådde jag inte bra men sorterade bilder, det behövdes verkligen! Hade bilder från juni kvar på kameran, hoppsan lixom...
På måndagen var jag också sjuk och hemma från skolan med datorförbud så det var ganska tråkigt, jag typ dog.
Igår bara pluggade jag till ett prov, helt hemskt!
Och idag så var det skola och den är ju som den är, det är allt jag kan säga! Men vi hade biologiprov och jag tror jag klarade mig till godkänt, håll tummarna! Nu sitter jag här och senare blir det ridning ;D

Fredags


I fredags var det skola. Var väl som vanligt men sen så!
Sen var jag med Josse och vi invigde det nya objektivet riktigt och det blev grymma bilder! Kär!
Sen var det blåbärshoppning, gick rektigt dåligt. Red hemskt i båda klasserna (50 & 70). Och nu är det inte Marabou jag klagar på utan på mig själv, Marabou var grymt fin!

Torsdags = Födelsedag!

I torsdags fyllde jag år! :D Jag fick:
Canon Ef 50 f/1.8 II
Helt kär i detta objektivet alltså! Grymt! Och första kamerasaken jag inte behövde betala själv kan jag ju berätta också så ingen tror att jag är bortskämd =)


Trådutlösare
ÄLSKAR denna grej x'D


Tavelram
Önskade mig så man kan hänga upp fina saker


Alla mina fyra favoritfilmer
Älska <3 Min favoritserie, grymt bra! Dock får ni inte veta vad det är för filmer, men det är inte sånna ni tror jag titta på, I promise! Och det är INTE romantiska...

Chilldag

Niceig oredigerad bild ;)
Grymt lugn dag i skolan idag alltså! Biologi, 45 minuter på oss att dra ner på stan! Vi var inte där för tidigt, absolut inte. Sen skulle vi på 2 timmar fråga två olika partier lite frågor men det gick på typ en halvtimme så vi drog in på McDonalds och åt också (y) Sen var det två timmar i skolan till och slut för dagen!
Och på em kom Kajsa hit, hon är ganska konstig men jag gillar henne ändå! (h)
Sen var det ridning på en levande karusell-häst. Vi jobbade lite med början till bakdelsvändningar och det gick faktiskt grymt bra!

Min intressanta dag

Foto: Josefine Malmberg
Typ förlåt för att jag inte uppdaterade igår men jag har aldrig tid att sitta vid datorn då... Slutar skolan 15.30 och sen måste jag cykla hem och äta och sen stallet fortast möjligast. Och hemma vid typ halv 9 och så duscha och plugga och säng.
Men idag var det skola typ som vanligt förrutom att det var ngn typ uppvisning? Och i em tänkte jag sortera bilder men det slutade med att jag målade naglarna ist x')

Update

Har ju inte visat en enda bild från när jag fotade med Josse förra helgen men här kommer en =) Foto: Josefine Malmberg
I helgen har jag ju inte uppdaterat något men jag har hängt med Hanna. Vi har bla varit på stan, hälsat på hos Elin, disco och slappat. ;D Kul har vi haft det iaf!

BILDBOMB: När jag hoppade Lexus

Nu kommer en massamassa bilder från när jag hoppade Lexus förra veckan, gick faktiskt riktigt bra tycker jag! Överlev min hemska sits och mina miffade ansiktsuttryck tack =)
Alla bilder är fotade av Evelina Hagehed.
ÖVERLEV


Blev riktigt mörkt mot slutet, Eve kan inte haft det lätt att fota!

Slänger in filmen igen, Hanna Welander filmade

Igår

Ingen bild jag är stolt över, men man ser ju vad den föreställer iaf =)
Skola igår = tråk. Men jaja, man får väl överleva...
Sen var det ridning på CARROUSELL, hur man nu vill stava det ;) Men det var dressyr och det gick ganska bra tycker jag, han var fin och snäll (y)

Idag

Snabb bloggning nu!
Vanlig dag i skolan, sen hängde man lite med Martina. Men vi hade väl lite kul ;) Äta, gå ut med hunden och spela Wii, känns som att min dag var väldigt intressant.
Tjao

UPPDATERING: Lördag & Söndag

Dax att ta tag i bloggen igen, efterbloggar lite. ;)
I lördags var jag med JOSSE! Vi fotade mkemkemke och såg på två filmer, wiho! Josse försökte även lära mig att spela piano, gick sådär kanske vi ska säga? Men hon lärde mig faktiskt ett liiitet stycke ur Twilight så helt bortkastad tid var det inte (y) Och så sov vi över och var ute halv 12 på natten och fotade men bra bilder blev det minsann! På söndagen fotade vi lite till, trevlans. Alla bilder får ni se ngn annan dag ;D
Den här bilden fotade jag hos Josse och jag är faktiskt väldigt nöjd med den =) HELT oredigerad


UPPDATERING: Fredag

I fredags var det VÄLKOMSTFEST! Grymt kul faktiskt, men det kan inte bli tråkigt när man är där med världens bästa! ;D Iaf så var 8:ornas och 9:orna "uppvisning" grymt bra och discot sen var också dökul, wiho! Fast det var kaaallt att cykla hem sen...
Och inläggen är så tomma utan bilder så här kommer en EGOPIC! Dålig kvalite men shit the same...

UPPDATERING: Torsdag

Dax att ta tag i bloggen igen, efterbloggar lite. ;)
Ridning stod på schemat i torsdags, dressyr på Marabou. Red lite galopp på kvartslinjerna och så, Marabou var helt okej =) Dock var han ganska taskig också, han bet mig nämligen så hårt i armen att det började blöda och skinnet knycklade ihop sig = AJJ. Intressant att veta, javet.
Slänger in en bild på världensfinaste.
Oredigerad, överlev

UPPDATERING: Onsdag

Dax att ta tag i bloggen igen, efterbloggar lite. ;)
I onsdags vart det ridning på Lexus och det var hoppning. Gick faktiskt grymt bra, hästen stack inte en ända gång!
Slänger in en film, bilder får ni en annan dag ;) Filmare: Hanna W

Update

Jag vet att jag aldrig uppdaterar men det händer lixom inget i mitt liv nu. Skolan rullar på och på eftermiddagarna gör jag typ inget. Ikväll blir det iaf ridning och då uppdaterar jag nog lite (y)