Open up your plans and damn you're free

Har kommit hem efter ett kul ridpass på Pontjack, innan dess var det skola. Bara imorgon kvar nu, sen blir det ett minilov! Nu blir det att leta upp ett bra ncis-avsnitt att se skulle jag tro.

Besökarantalet har bara rasat, var är ni folket??

Fynd @Grand

Hejhallå!
Sitter och laddar över en hel massa bilder nu, galet tråkigt! Igår gick jag och Kajsa en sväng på grand. Hittade ett par saker, bilder där nere! Sen sov vi över och glodde på HP, trevlans! Idag så har jag varit ute och gått en runda och sen har jag bara slöat alldeles för mke. 
Dagens inköp då:
Skjorta från Cubus

Linne från Cubus

Fotat har Kajsa gjort!

Tolv trettiosju tjugoåttonde maj tvåtusenelva

Hejhallå! 
Satt uppe och vräkte i mig alldeles för mke godis framför ncis igår! Gick och la mig halv 1, helt okej faktiskt. 
Nu har jag varit ute med hunden och strax blir det mat innan jag ska va med Kajsa lite, blir nog bra det!

It was cool, but it was all pretend

Hejhallå!
Eftersom jag bara skriver om en massa ointressant i min blogg så kan jag ju berätta om dagen: So och spanska stod först på schemat innan det var lunch och ganska lång rast. Bubblan med straff blev det, galet kul, iaf tills man förlorar! Svenska och engelska var det innan vi slutade. Jag har mest slappat, var på möte i stallet en runda bara. Ska snart avrunda kvällen med ncis, ha det gött!

Jepp, bilden är gammal

Made a wrong turn, once or twice

Känner att det här med blogging inte går som det borde!
Men skolan idag var ganska lugn, teknik, so, bild, lunch, idrott SLUT. Spelade lite kort med straff med, chill dag helt enkel!

Hittade en gammal bild från i somras. Helt galet vad mke blondare jag var! Inte för att jag var jätteblond då heller men skillnad kan man ju säga! (Josse har fotat, jag vet min min är.. fin!)

Just the way you are

3 bilder från igår, ser lagom förjävligt ut men får väl bjuda!
Foto: Milla (är dock inte riktigt säker på länken, hehe)

Don’t let the colours scare you, it’s just a state of mind

Hästvarning!
Måste säga att jag är brutalt nöjd med dagen! Smokey kändes jättefin (fast han var lite slö) och han hoppade sjukt bra! 0 fel och en rosett med mig hem, känns bra där! 
Bilder kommer när folk skickar, lägger upp de då! :)
Men, en gammal bild på mig och Marabou kan ni ju få:


Dagens ilandsproblem

Konfirmera sig eller inte? Det är frågan. Det är helt stört hur mycket beslutsångerst jag har, fast just lutar det faktiskt mer åt att göra det. 
Bara för att ni ska veta!
Dassig, överredigerad bild. (Ja, jag älskar bilder med rosa toner)

Tagga

Har varit en runda i stallet för att träffa TUSS, härligt när man kan vara ute! Rullade vidare för att äta och nu gäller det bara att slappa och tagga för imon. Klubbhoppning på Smokey blir det, 70cm. Är lagom kledsen över att jag inte kan ha Marabou. Men får överleva i guess!

Några små bilder från andra tävlingar, Julia Gunnarsson har fotat de två översta & Josefine Ahlgren den understa

Statue of Liberty

Glömde nog att nämna att jag var i USA under min lilla boggpaus, det var helt grymt kan jag ju tala om! Tänkte slänga upp några bilder i lite olika inlägg, mer uppdatering då ju (haha) och så är det lite enklare för mig.

Kan ju börja med ett par bilder jag knäppte på frihetsgudinnan!Kvaliten och skärpan osv suger, men kan väl bara skylla på att jag är en dålig fotograf.

Förlåt, förlåt

Uppdaten här är ju inte direkt på topp kan jag inte påstå. Men eftersom jag vet hur alla bara väntar på att anteckna så kan jag ju berätta om min dag iaf.
Gick på stan med de flesta tjejerna från klassen, väldigt trevligt måste jag säga! Hittade ett par shorts och en tröja och lite annat smått och gott. Efter att ha ätit på donken så handlade vi (alldeles för mycket) godis och mötte upp ett par andra för att gå på bio, Pirates of the Caribbean - I främmande farvatten. Den var väldigt bra måste jag säga och ett stort + på att vi var helt ensamma i salongen! När det var gjort drog jag en liten runda till stallet och nu sitter jag ju då här.

BaraFörAttJagInteHarNågraRoligareBilderAttVisa!


Waterloo

Hejhallå! Får bli ett snabbinlägg, ska snart äta och sen blir det stallet nämligen. Dagen var helt okej, vi hade foto på median = najs. Är för övrigt väldigt hungrig.


BästaVänNärmstaGranne <3

Idag slöade jag lite framför datorn innan det blev stallet ett antal timmar. Pizza var det till mat och såklart blev det Ncis. Trevlig dag med andra ord!

Random bild, BVNG är galet fin!

Leskigt

Hejhallå!
Det här med att ta tag i bloggandet går ju inte så bra..
Men kan ju berätta att jag var på stan och Grand Samarkand med Sofie idag! Det var väldigt trevligt kan jag ju säga, hittade en skjorta (jag har u en förkärlek till skjortor <3), en ring och lite annat smått och gott. Duktiga som vi är cyklade vi dit och hem med. Bara för att ni skulle bli lite imponerade.

Helt random bild, tänkte bara visa hur bra jag är som faktiskt kan kolla i kors. Fast vänsterögat hänger inte riktigt med.. Och innan någon frågar: JA jag är osminskad på bilden.

Sol är kärlek!

Kan ju börja inlägget som jag brukar: Det var skola idag.
Jag skulle vara tyst hela dagen. Hm, jag klarade mig typ fram till maten men sen blev jag förbannad på Naba och hämnades genom att prata. Bra där! Och på ca alla raster låg jag och Martina på gräsmattan och solade, fett skönt <3

On my way

Drar mig ner mot stallet nu = tidsinställt inlägg. Blir nog lite hopp&skutt på Pontjack tror jag!

Bara för att jag typ inte har några nya bilder får ni en fin liten bild på Abbe. Fin kapning!

Dagens lilla outfit

Tjenare igen!
Tänkte bara visa en liten bild på dagens outfit! Det är grymma Josse som har tagit den, vi var nämligen idag. Vi underhöll oss med en liten fotorunda och ett par ncis-avsnitt, väldigt trevlig dag med andra ord. Det var nästan ett år sen jag och Josse fotade för första gången, tiden rullar på ganska snabbt ibland.


Tröja - Newyorker | Shorts - Glömt (New York) | Leggins - Gina Tricot | Jacka - Glömt (New York) | Skor - Converse

Söndagens inlägg


Back on track!

Hallihallå!
Börjar faktiskt få tillbaka lusten att blogga :D Så ska försöka bli lite aktiv igen (som om jag någonsin har varit det). Ett annat inlägg kommer inom kort, kameran laddar lite bilder nämligen!
Skrev i söndags